ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК! 

Срещата между "Титан", Гриша Ганчев и Стоичков приключи. Засега има сигурни няколко неща. ЦСКА ще го има, няма да има сливане с Литекс, а "Титан" се оттегля. Официално за собственик на ЦСКА най-вероятно ще бъде обявен Христо Стоичков. Истинският бос, който ще дърпа конците зад кадър, обаче ще бъде Гриша Ганчев, както и още двама бизнесмени. Именно това е било обсъждано на дългата среща, приключила преди трийсетина минути в Етрополе. 

Гриша Ганчев и Димитър Борисов напуснаха в отлично настроение хотела, където ЦСКА е на лагер. Пред играчите Борисов е заявил: "Момчета, ние бяхме дотук. Отсега нататък Стоичков ще е не само треньор, но и нещо друго. Не президент, а повече от президент. Най-вероятно ще имате нов треньор, но това вече не зависи от мен"

"Сигурно ще е Стойчо Младенов. Натам вървят нещата", коментираха играчите пред БЛИЦ. 

Според наша информация Стойчо ще бъде извикан още днес, сряда, за да се срещне със Стоичков и Гриша Ганчев. Припомняме, че Младенов има да получава пари до 30 юни. Много е вероятно той да се откаже от част от сумата и да застане отново на треньорския пост в ЦСКА.

Очаква се днес или най-късно до петък официално потвърждение на взетите тази вечер решения. 

"Да, ЦСКА ще го има. Изчакайте още малко, за да научите подробности за сделката. Клубът със сигурност остава в "А" група, но има вероятност да пропусне евротурнирите този сезон. Възможно е към името на ЦСКА да бъде добавено 1923, но в първия кръг вместо с Локо (Пд) може да играе с дру отбор. Съвсем скоро ще разберете всички подробности", съобщиха наши информатори от Борисовата градина.