Треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес обясни какво е вдъхновило футболистите му за победата с 1:0 над ЦСКА 1948. Наставникът сподели, че вчерашното представяне на Локомотив (София) с 9 човека срещу Септември, е възбудило играчите му и ги е накарало да оставят душите си на терена в срещата с "червените", които са трети в класирането.

"От вчера Локомотив (София) ни възбужда, като ни показа, че когато има колектив, може да се вземат точки и с по-малко хора. Тези момчета заслужават поздравления. Срещу много силен отбор, но с дисциплина и характер се получават нещата", каза Моралес.

"Когато идвам на стадиона, охраната на парка ме пита дали съм сънувал нещо. Не, аз не сънувам и не ми е минало през главата, че това може да се случи. Планувахме добрите резултати в първите два мача. Искаме да изкараме максимално точки, но трябва много работа, за да се изкачим в горната част на класирането. Отиваме във Варна да се опитаме да се надиграваме с един изцяло променен отбор на Спартак, но мисля, че и там можем да покажем този дух и да вземем нещо", добави треньорът на Ботев (Враца). 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023