ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Българският национал Иван Турицов пропусна ключова дузпа, която можеше да се окаже шампионска за ЦСКА. В 12-ата минута на добавеното време на домакинския мач срещу ЦСКА 1948 Турицов стреля от бялата точка, но прати топката покрай десния страничен стълб на вратата на Генадий Ганев.

Двата тима завършиха при резултат 1:1, а след това Лудогорец победи Левски с 3:2 и измести ЦСКА от първото място в класирането само един кръг преди края на първенството.

Веднага след края на мача срещу ЦСКА 1948 профилите на Иван Турицов в социалните мрежи бяха залети от коментари, в които фенове на „червените“ му засвидетелстват своята подкрепа.

„Горе главата! Всеки греши! САМО ЦСКА!!!“, пише един от потребителите на социалните мрежи.

„Горе главата, всеки може да пропусне дузпа. Дайте 100% от себе си другия мач, ако е писано, ще стане“, гласи друг коментар.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

„ВДИГАЙ ГЛАВАТА…… Баджо, Шевченко, Тери, Робен… огромни имена за десетки милиони са изпускали на финали на световно, ШЛ и т.н., но са продължили напред.“, припомня един от последователите на Турицов.

„Достоен, взе топката и изпълни това, което се искаше от теб. Уви, не се получи, не се е получавало и на най-великите. Но ти си „армеец“ от дете и го направи. Знам, боли и те боли повече, но си „армеец“. Ти си ЦСКА и не се упреквай, Иван Турицов“, пише в коментар.

„Само ЦСКА! Ванка, ще станем шампиони. Вярвай до край!“, призовава фен на „червените“.

„Пълна подкрепа, момче! На всеки се случва да изпусне дузпа. Следващия мач ще имаш сълзи от щастие като шампион“, убеден е друг привърженик на ЦСКА.

„Бях на метри от дузпата, характерът да я изпълниш говори повече от всичко. Горе главата, „армеецо!“, пише в коментар зрител, присъствал на стадиона.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!