ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира грешната стъпка при домакинството на ЦСКА 1948, завършило 1:1. В 12-ата минута на добавеното време Иван Турицов пропусна дузпа и лиши тима си от така жадуваната победа. Равенството в предпоследния кръг на първенството може да се окаже фатално за "армейците", които водят с 2 точки на Лудогорец, който е с два мача по-малко (домакинството тази вечер на Левски и гостуването на Черно море в сряда). 

Илич няколко пъти изтъкна, че футболистите му са играли със страх и се надява на феърплей, тъй като вече борбата за титлата не зависи изцяло от "червените".

"Тежък момент за нас. В случай, че бяхме победили, всичко щеше да зависи от нас в последния кръг. Така в момента нещата не зависят от нас. Трябва да стискаме палци някой да играе за нас. Лудогорец има два мача, ние един. Започнахме мача с огромен страх. Предполагам, че на футболистите им е било трудно да играят под такова напрежение“, започна Илич.

 WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

„Освен страха, няма за какво друго да ги обвинявам. Играхме с желание. Имахме моменти на агресивност. На моменти играхме стихиен футбол, стигахме до възможности. Имахме шанс от дузпа, но Турицов не успя да вкара, има моята голяма подкрепа. Съществува един определен страх“, продължи сръбският специалист.

„ЦСКА не е бил толкова близо до титлата. Два кръга преди края държахме всичко в своите ръце. ЦСКА трябва да се бори за титлата до последния дъх. Продължава проблемът в коляното да измъчва Дюкенс Назон. За нас е важно всички да са здрави. Продължава да е с травма. Срещу Левски ще играят само тези, които са готови да играят. Надявам се, че ще има феърплей до края. Искам да поздравя ЦСКА 1948, че играха феърплей, дано да има такъв и в Разград“, допълни той.

„Изключително голям шок за нас, това ще окаже влияние на футболистите. Не успяхме да вкараме в последната секунда и да стигнем до победа. Предстои ни най-големия мач в българското първенство и няма какво да се оплакваме“, завърши Саша Илич.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!