Мениджърът на младия нигерийски футболист Муса ще пристигне в София днес, научи БЛИЦ от достоверни източници. Той ще се срещне със собственика на ЦСКА Гриша Ганчев и със сина му Данаил. Те ще имат две теми на разговор.

Първата е свързана с младока, който кара проби при "армейците". Муса вече игра за втория тим на "червените" и блесна с красив гол при загубата с 1:2 от Рилски спортист вчера.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Според запознати е много вероятно нигериецът да подпише с ЦСКА и да играе за втория състав, а при нужда да се включва и при мъжете.

БЛИЦ разбра повече подробности за младежа. Пълното му име е Муса Ефрейм Фенг.  Роден е на 7 март 2003 година в Нигерия. За последно е бил във втородивизионния египетски Салум. В интернет има няколко клипа с неговите технични изяви, които може да видите под материала.

БЛИЦ научи и още любопитни неща, свързани със срещата между Ганчев и мениджъра на Муса. Не е изключено "червените" да привлекат във втория си отбор още двама или трима много талантливи африканци. Всъщност импресариото ще предложи на боса на ЦСКА петима младоци от Камерун, Нигер, Гана, Мароко и отново от Нигерия. Двама или трима от тях почти сигурно ще изкарат също като  Муса пробен период на "Армията".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа