Младен Кръстаич не само е сигурен за поста национален селекционер на България, но вече подготвя много интересен ход. Сръбският специалист е поканил в щаба си за помощник един от най-талантливите млади треньори у нас Иван Иванов-Русия, разбра БЛИЦ.

Двамата се познават от краткия им съвместен период през 2011 година в Партизан, където Кръстаич е спортен директор след края на футболната си кариера, а нашето момче е част от защитата на „гробарите“.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Оттогава поддържат връзка, а Младен с интерес наблюдава треньорския прогрес на Иван Иванов.

Русия прави кариера в детско-юношеската школа на  Славия, а мнозина му прогнозират отлично бъдеще и като треньор на мъжки отбори.

Ако се стигне до споразумение, Иван Иванов ще съвместява две длъжности – помощник-треньор на „А“ националния отбор на България и наставник в ДЮШ на „белите“.

БЛИЦ припомня, че до края на юли Младен Кръстаич ще бъде обявен официален за национален селекционер. Той е имал и втора среща с президента на БФС Борислав Михайлов, на която са уточнени почти всички детайли по договора му.

Все пак, за да се спази правилника, назначаването на Кръстаич ще стане след гласуване на Изпълкома – най-вероятно на 28 юли.
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ