Новият технически директор на Лудогорец Козмин Моци даде изявление пред медиите преди заминаването на шампионите за подготвителен лагер в Австрия.

"Целта е да се подготвим добре и да постигнем най-важната цел, която е групите на Шампионската лига. Чака ни тежък период, но вярвам, че можем да се класираме. Всеки трябва да мисли за най-високото ниво“, заяви Моци.

„Имахме време за почивка. Националите ще дойдат по-късно на лагер. Футболистите трябва да почиват, но трябва да се дава максимума, когато се тренира", допълни бившият румънски национал.

"Преговаря се с Кирил Десподов. Не знам колко сме близо, но се говори всеки ден с него", завърши техническият директор.

Старши треньорът Валдас Дамбраускас пък заяви преди отпътуването за Австрия, че отборът търси подсилване на още няколко позиции, но се стреми да намери добри универсални играчи.

"Селекцията не спира, дори когато трансферният прозорец е затворен. Имам добър отбор, но искаме да се подсилим с още няколко нови играчи. Не искам да говоря за специфични позиции, сега повече търсим универсални играчи, които могат да свършат работа на повече постове. Със сигурност искаме да се подсилим на още 1-2 позиции", каза Дамбраускас.