Станимир Стоилов категорично заяви, че докато Тодор Батков е в "Левски", той не може да се върне на "Герена". След загубата с 0:1 от Лудогорец на финала за Купата на България треньорът на "Ботев" (Пловдив) потвърди, че е водил разговори с Георги Иванов-Гонзо, но му е станало ясно, че няма бъдеще при "сините" в този момент и предпочита да остане при "канарчетата", за да работи в тандем с Димитър Димитров. Както е известно, Херо също отряза "Левски" заради "Ботев" (Пд).

"Да, имах разговор с Георги Иванов, в който му казах, че трябва да изчакам срещата със собственика на "Ботев". Още преди срещата обаче, с любезното съдействие на г-н Батков, отговорът ми беше ясно какъв ще е. Моите думи след като си тръгнах преди от "Герена" не се променят. Докато г-н Батков е в "Левски", няма как да се върна", заяви Мъри.

"Имахме разговор с Херо, за да измислим идеи и стратегии за работата. Ще трябва да се подобряваме. Имаме нелош отбор, който трябва да доразвием. Ще видим на кои позиции ни трябват хора и ще се подсилим с играчи", добави Станимир Стоилов.