Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев беше щастлив след победата с 1:0 над „Ботев“ (Пловдив) на финала за Купата на България в Бургас. Той разкри, че клубът вече работи по селекцията и изрази надежда, че тимът от Разград ще успее да повтори успехите си от този сезон.
 
„Щастлив съм! Това е поредната купа, която Лудогорец взима. Категорично надиграхме „Ботев“ (Пловдив) и момчетата справедливо празнуват. Не мога да степенувам успехите в Лига Европа и тези в България. Всеки един е ценен, защото зад тях стои трудът на много хора – собственици, играчи, треньори, масажисти,“ заяви Петричев.
 
„Напредваме доста сериозно със селекцията, няма да има почивка за нас. Вече работим за новия сезон. Заредени сме с енергия и амбиция. Дай Боже и късметът да е с нас. Дано да повторим успехите си,“ допълни шефът на Лудогорец.
 
„Нямаше шанс да приберем отбора заради случващото се на терена, тъй като нашите момчета са мъжкари. Оставаха малко минути и те бяха готови да доиграят мача, въпреки че имаше заплаха за сигурността им.“
 
Публиката на „Ботев“ досега не беше правила подобни сцени. Не мога да повярвам, че се държаха така. Всичко обаче започна още преди мача. Позволиха им да влязат на стадиона и да си подредят хореографията, докато нашите привърженици чакаха отвън.“
 
„Дайте да не си намираме оправдание със съдиите. Хората, които гледаха днес, едва ли имат съмнения, че Лудогорец беше по-добрият отбор във финала. Нека всеки си гледа в неговата паничка“, завърши Ангел Петричев.