Селекционерът на националния ни отбор Станимир Стоилов останал крайно недоволен от представянето на младия защитник Иван Иванов срещу Полша. Нашите загубиха контролата във Варшава с 0:2, а русокосият бранител сгреши и при двете попадения.

Иван Иванов игра в центъра на защитата заедно със Станислав Ангелов, но бе надскочен от далеч по-ниски офанзивни футболисти на Полша при головете.

След края на срещата Мъри обърнал сериозно внимание на доскорошния защитник на ЦСКА и го скастрил за грешките му.

“Така ако продължаваме, до никъде няма да стигнем. Пак правим елементарни грешки и трябва да подобрим играта си в защита”, казал Мъри пред играчите.

Селекционерът заплашил Иванов и част от останалите футболисти, че ако играят по този начин, не е изключено повиквателните за националния отбор да приключат. Веднага след двубоя Стоилов намекна, че ще търси друго решение за човек до Станислав Ангелов в центъра на защитата, което означава, че Иван Иванов може и да “изгори” за следващите мачове. Още повече, че бранителят, който е известен с прякора си Русия, премина в Алания (Владикавказ), а това със сигурност ще попречи на селекционера да го наблюдава редовно./БЛИЦ