ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Треньорът на Левски Станимир Стоилов бе разочарован след нулевото равенство при визитата на Септември на Националния стадион и заяви, че на този етап не знае накъде ще поемат "сините". Според него проблемите в завършващата фаза са единствената причина за загубените две точки. Мъри е доволен от желанието на футболистите му и е видял каквото е поискал от тях, но според него им липсва майсторство и трябва повече хъс в наказателното поле.

„Грешната стъпка дойде, защото не отбелязахме гол. Създадохме достатъчно ситуации, но неточни подавания и неточен последен удар. Това са слаби страни в нашата игра. Трябва да се подобрят тези компоненти, особено завършващият удар. Видимо е, че не можем да отбележим повече от един гол, което показва, че имаме проблеми. Футболистите се стараха много, имаше желание и тръпка. Липсваше ни последният удар", сподели Мъри Стоилов след мача.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Опитахме се да подсказваме, че трябва да се шутира по-спокойно, по земя заради терена. Всичките ни удари бяха вдигнати горе. Вижда се последните мачове, че не можем да отбележим повече от един гол. На този етап не можем да кажем накъде ще поеме Левски. Нищо селекционно не можем да кажем. Ситуацията е както досега“, добави наставникът на "сините".

„С малко повече агресия в наказателното поле ще излезем от това положение. Като нямаш достатъчно майсторство, трябва малко повече хъс. Няма какво друго да направим“, завърши Станимир Стоилов.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК