Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира победата на тима си с 3:1 над Пирин в контролна среща, играна на „Герена“. Мъри за пореден път посочи слабостите в играта на тима и като цяло не беше доволен от представянето на „сините“. Стоилов обяви и каква е била целта с пускането в игра на халфа Георги Миланов, който дълго време се възстановява от контузия.

"Мач на средно ниво. На моменти имаше добри неща. В атака все още правим пропуски. За всеки футболист е важно да вкарва голове. Бари трябва да подобри завършващия си удар и подаване. Левски трябва да е готов за старта. Днес не ми хареса динамиката и скоростта. Тук е въпрос на характер. Това са наши проблеми, надявам се да ги решим. Търсим промени и футболната увереност", заяви Стоилов.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Миланов го пуснахме да усети тръпката от футбола. Трябва да преодолее страха и неувереността след контузията. Той ще го направи и ще си върне увереността в играта. Мен ме интересува колектива. Футболистите трябва да са професионалисти и да отговарят на имиджа на Левски. Нашите играчи показаха, че могат да се държат перфектно. Всички мачове преминаха при едно феър плей отношение към съперници и съдии", призна треньорът на Левски.

Станимир Стоилов, който утре навършва 55 години, коментира и ситуацията след гола на Антон Карачанаков за Пирин, след който на терена нахлуха фенове на Левски.

"Смятам, че постъпката на Карачанаков е недопустима за професионален футболист. Мисля, че Пирин трябва да го накажат. Това е постъпка, която не отива на етикета - професионален футболист. Можеше да развалим тази хубава проверка. Ситуацията бе доста напрегната. Под никаква форма не оправдавам поведението на нашите привърженици. Футболът е игра за джентълмени, всеки трябва да си гледа своя отбор", допълни наставникът на „сините“.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022