Треньорът на "Ботев" (Пловдив) Станимир Стоилов заяви, че се нуждае от само 1 ново попълнение и през следващите години няма да има нужда от мащабни селекции.

„По принцип, ако има добри футболисти или футболист, който е добра инвестиция за бъдещето на "Ботев", винаги може да бъде привлечен. Личното ми мнение, а съм го коментирал и с Александър Александров и с други хора от ръководството, "Ботев" в близките 2-3 години няма да има нужда от мащабни селекции. Нужен ни е най-много още само един играч!”.

„ Сега имаме достатъчен брой добри футболисти, има такива, които трябва още да вдигнат класата, а останалите да се доразвият. Дали ще привлечем този футболист сега, зимата или идното лято, това вече е въпрос, доколко ще бъде намерен такъв. И вече Ботев няма да прави инвестиции в играчи. Основно ще се инвестира в младите футболисти – ще им се поставят високи критерии и изисквания. А тези играчи, които са в момента ще трябва да носят отговорността и успехите на Ботев”, допълни Мъри.

„По принцип, аз винаги се захващам с отбори, където има очаквания. Аз не се плаша от предизвикателствата. Искам отбора ми да се развива и да играе, все по-добре и по-добре. Не всеки път се получава, като резултат, но където и да съм работил, никога не съм оставял руини след себе си, оставял съм отбор, който може да играе футбол”, завърши треньорът на "Ботев".