Станимир Стоилов, който е пред раздяла с "Ботев" (Пловдив), заяви, че не се притеснява от скандиранията на феновете за негова оставка. Мъри говори преди реванша с "Левски". Сблъсъкът от 1/4-финалите за Купата на България е утре от 14:00 часа в Коматево, а "канарчетата" имат да наваксват след загубата с 1:3 на "Герена". Стоилов не коментира темата с евентуалното му завръщане при "сините", след като стана ясно, че се разделя с "Ботев" и има шанс отново да се озове на "Герена".

"Очакванията ми са за сериозна битка утре. Факт е, че вече загубихме първото полувреме, "Левски" има преднина от срещата. Трябва да направим всичко по силите си и да търсим отбелязване на два гола. Целта е да насочим мислите си към атаката, завършващите удари, концентрацията на играчите. Искам амбиция, динамика и победата на всяка цена. Недейте да обръщаме футбола на екзекуция и война. След като работя в "Ботев", защитавам с всички сили моя клуб. Естествено, че искам да победим", каза Стоилов преди тренировката на "канарчетата".

Мъри също така заяви, че виковете "Оставка" не го притесняват. "Свикнал съм с тези неща. Не е от днес за утре негативното настроение към мен. В момента ме вълнува единствено "Ботев" да победи утре", добави спецът.

Колегите от plovdivderby публикуваха цялото изказване на Мъри:



КУПА НА БЪЛГАРИЯ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ