Десният бек на "Левски" Дъстли Мулдер ще пропусне последните 4 мача на "сините" до края на сезона. Холандецът има разкъсване, голямо 4 сантиметра, в мускул на бедрото, което няма да му позволи да тренира нормално три седмици.

Мулдер заяви пред "Гонг", че няма вариант да се възстанови за последните мачове на "Левски". При това положение Ясен Петров и Георги Иванов най-вероятно ще заложат в оставащите двубои на сънародника на Мулдер - Сержиньо Грийн, който се включи повече от успешно по време на втората част от мача с Литекс, спечелен с 2:0.

За срещата с Локомотив (Пловдив) в събота проблемът с крайните защитници в "Левски" е още по-сериозен, тъй като Веселин Минев ще бъде наказан заради червения картон, получен в сблъсъка с Литекс.

Най-логично изглежда на "Лаута" на десния бек за "сините" да играе Стефан Станчев, а на левия - Сержиньо Грийн. Другият вариант е Видович да бъде вляво, а холандецът - вдясно. На днешното следобедно занимание и Станчев се подготвяше на облекчен режим с леко разтежение, но ще е готов за мача със "смърфовете". /БЛИЦ