Треньорът на Мура Франц Цифер изрази сериозно съмнение, че ЦСКА лъже за проблемите си. Както е известно наставникът на “червените” Стойчо Младенов се оплака, че не може да събере достатъчно хора да напълни групата за реванша с Мура. Словенците обаче са убедени, че това е трик, с който българите се опитват да ги преметнат.

“Готвим се за този мач, както за всички останали. В първата среща постигнахме благоприятен резултат, но сега ни предстои по-важната крачка – реваншът. Разбрахме за проблемите на ЦСКА, но не им обръщаме внимание. Това може да е трик от страна на съперника”, коментира Цифер на пресконференцията преди утрешния мач. Двубоят е от 20:00 часа на стадион “Васил Левски”.

“Не сме тренирали дузпи. ЦСКА е фаворит, но това не значи, че ние ще се предадем. Не знам по имена противникът, но №17 (Анисе) е много добър, също така №99 (Присо). Отборът определено има добри играчи. ЦСКА ще трябва да напада в този мач, ако иска да се класира, така че ние сме подготвени добре за този тактически вариант. Ще се браним и ще търсим нашия шанс", завърши Цифер.