Смъртни заплахи към култовия вратар Лилчо Арсов отправиха фенове на Локомотив (Пд). Целият вход на блока, където е апартамента на Лилчо, е нашарен с черен спрей.

"Лилчо, ще мреш, майка ти д**ба, прасе!", пише в страни на входната врата на жилището на Арсов, информира news4000.bg. Надписите са цъфнали снощи, 24 часа след дербито Ботев - Локо 1:0.

Арсов бе част от юмручната битка на терена след мача. Вратарят не се появи на пресконференцията на помирението, която бе днес по обяд в партийния дом в Пловдив. "Г-н Петлешков не ми е никакъв, за да ми нарежда да се явявам на някаква пресконференция. Това е несериозно", аргументира се Арсов.

"Аз не мога да се извиня. Приемам техните извинения, ако са го сторили. Цялата провокация тръгва от един средноинтелигентен човек, който тръгна да забива знаме. Ние никога не сме си позволявали подобни неща на техния стадион", добави Арсов пред news4000.bg.

Той обясни, че е футболист на Ботев, има картотека и професионален договор с клуба.

Арсов е възмутен от заплахите, които му отправят феновете на Локо. "Нека не забравяме, че футболът е спорт, а не война. Призовавам нашите фенове да не се занимават с футболистите на Локо. Живея в локомотивска махала и имам много приятели локомотивци", каза още Лилчо Арсов. /БЛИЦ