Футболистите на Малеш (Микрево) ще имат допълнителен и много сериозен стимул да извършат подвиг срещу ЦСКА. Втородивизионният тим приема гранда в събота от 13,00 часа в 1/8-финал за Купата на България. При успех всеки играч на Малеш ще получи по 50 лева премия и забавление с елитна жрица на любовта в столично заведение. Обещанието бе направено от олимпийския шампион по бадминтон за хора с нисък ръст и президент на българската организация “Малки европейци” Георги Софкин.

“Обещавам на всички футболисти на Малеш (Микрево) по 50 лева премия и ги каня в София в специални барове с всички екстри да се веселят. Сещате се за какво говоря, ще им осигуря по една елитна и красива мацка, за да усетят красивата страна от живота”, заяви Софкин пред БЛИЦ.

Екипът ни вече писа, че премията за успех на Малеш над ЦСКА е 50 лева. Защитникът на Миньор Даниел Златков ще даде 2000 лева бонус при успех на втородивизионния тим над столичния гранд. “Червените” тръгнаха днес с влак от столичната Централна гара заради разбития път в Югозападна България./БЛИЦ