Вратарят Райс Мболи не попадна в групата на ЦСКА за мача с Малеш в Микрево от турнира за купата на България. Осминафиналът е утре, а “червените” потеглят за югозападното село с влак от Централна жп гара София в 17 часа.
 
От Борисовата градина обявиха, че вратарят е тренирал днес следобед с “червените”, но треньорът Милен Радуканов не го е взел в групата. Източници на БЛИЦ обаче съобщиха, че приятелката на Мболи пристига тази вечер в България и тъй като щяла да остане тук само до неделя сутрин, вратарят настоял да се види с нея.
 
Преди време Райс поиска да бъде освободен от тренировките на ЦСКА, като се оправда, че има болен роднина. Впоследствие обаче се оказа, че всъщност болна е била приятелката му.
 
“Момичето имаше здравословни проблеми, но сега е добре. Мболи само за нея мисли напоследък. Не тренира с желание”, коментираха футболисти на ЦСКА.
 
БЛИЦ писа първи, че Райс Мболи няма никакво намерение да остане при “червените” и настоява да бъде продаден в чужбина.
 
Извън групата останаха всички италианци без Джузепе Акуаро. Няма го и болният Тиеро, както и контузеният Йордан Минев. Капитанът Тодор Янчев пък тръгва за Микрево с настинка.

Групата на ЦСКА:
Здравко Чавдаров, Иван Караджов, Павел Виданов, Костадин Стоянов, Джузепе Акуаро, Румен Трифонов, Иван Бандаловски, Апостол Попов, Мартин Дечев, Тодор Янчев, Спас Делев, Коста Янев, Александър Тонев, Маркиньос, Дормушали Саидходжа, Димитър Илиев, Килиън Шеридън и Мишел Платини.