Треньорът на Вихрен Наджи Шенсой препоръча на хората в БФС да бъдат по-внимателни, когато изготвят програмата на футболното първенство.

Според него не е нормално след 120-минути игра срещу Славия (3:4 след дузпи) за Купата на България в сряда, отборът му да има мач утре. За Шенсой най-удачният вариант е бил двубоят с Пирин (ГД) от 14-ия кръг на Западната "Б" група да се играе в неделя, но тъй като няма как това да стане, ще направи всичко възможно играчите му да бъдат напълно възстановени до утре.

Така за Шенсой на този етап единственият проблем остава възстановяването на играчите му. Радващо е, че от мача със Славия няма контузени и наказани и той ще може да разчита на всички футболисти, които доведоха двубоя за купата срещу "белите" до продължения.

Вихрен загуби този мач с 3:4 след дузпи, но целта пред отбора от Сандански е завръщане в елита и силите сега ще бъдат концентрирани в оставащите два двубоя на есенния дял от шампионата срещу Пирин (ГД) и Етър.

Другият проблем пред косоваря е издаването на работна виза, пише e-79. Очаква се той да седне на резервната скамейка на Вихрен едва през пролетния полусезон. Той ще използва зимната пауза, за да уреди своите документи и веднага след последния мач за тази есен ще отскочи до Турция. Това означава, че в оставащите два мача ще бъде използван отново лицензът на Йордан Самоковлийски, както беше и срещу Славия, а Наджи Шенсой ще продължи да дава наставления на своите от трибуните. /БЛИЦ