Футболистите на "Левски" бяха наказани след загубата с 1:2 от Черно море във Варна. "Сините" паднаха на "Тича", където избраниците на Георги Иванов-Гонзо ги надиграха и ги оставиха далеч от лидера Лудогорец. Веднага след поражението наставникът Антони Здравков реши да тренира футболистите си дори и в неделния ден. По традиция той е почивен за "Левски", когато тимът играе в събота, но този път е различно. В 11:00 часа "сините" излизат за занимание на "Герена", като преди него се очертава да има тежък разбор.

Още във Варна след загубата футболистите на "Левски" започнаха взаимно да се обвиняват. Даниел Димов беше най-силен на приказки, изразявайки мнение, че съотборниците му не са мъже.

"Не си ли мъж, не се ли сбиеш, не пуснеш ли кръв, няма как да спечелиш такава битка", хвърли обвинението към съотборниците си Даниел Димов, който каза също така, че "Левски" вече играе като провинциален отбор.

Полузащитникът Мирослав Иванов пък се нахвърли директно на треньора. Шуменския Деко обвини Антони Здравков, че е сгрешил тактиката за мача на "Тича", съветвайки футболистите си да играят с "високи топки".

Наказателната тренировка в неделя не е нищо в сравнение с поредните глоби, разбра още БЛИЦ. Сигурно е, че заплатите на "сините" отново ще бъдат орязани, както се случи вече на няколко пъти от началото на сезона. Въпреки санкциите обаче, Тодор Батков така и не успява да сплаши футболистите, които падат под път и над път. От 19 мача в първенството "Левски" записа 6 поражения, като с актив от 31 точки заема 6-ото място. Разликата от върха може да стане още по-голяма, ако Лудогорец спечели днес в Стара Загора. В момента шампионите имат 43 точки, на цели 12 пред "сините", вторият Литекс е с 40, ЦСКА с 35.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ