Универсалният футболист на "Левски" Орлин Старокин беше разочарован след мача във Варна, в който "сините" загубиха с 1:2 от Черно море.

„Днес не мога да кажа, че се получи качествен двубой. Условията не позволяваха да се играе футбол и може би отстъпихме в единоборствата. Имам лека аркада, но тя няма как да ми повлияе. Опитах се да дам максимума от себе си, а вече треньорите ще кажат как съм се представил”, заяви Старокин.

„Не може да искаш да спечелиш мач без да се одраскаш и да пуснеш кръв. Ако бяхме спечелили единоборствата, щяхме да вземем този мач. "Левски" е доста качествен отбор. Срещу Берое играхме по-добре, но днес условията не ни позволиха. Ние обаче трябва да си направим извода, че без единоборства не можем да печелим навън. Нормално е, след като ни отболежат гол, да се отворим и те да имат повече положения, защото се прибраха и ни чакаха на контраатаки", каза играчът на "Левски".

"Не мога да кажа, че с един равен мач с ЦСКА сме подобрили психическото си състояние. Играхме добре с Литекс, мачът ни тръгна доста добре, днес не се получи, но не може да искаш да спечелиш, без да влезеш в единоборства", завърши Старокин.