Треньорът на Берое Петър Хубчев ще може да води отбора си още при гостуването на Черно море. Двубоят във Варна е в събота от 13:00 часа, а както е известно, от БФС бяха спрели правата на специалиста до заседанието на Дисциплинарната комисия, което се проведе в днес. На него хората на Борислав Михайлов решиха, че Хубчев отнася 1 мач и му е наложена 1000 лева глоба.

Както е известно, треньорът на Берое навлезе на терена на почивката на първия 1/8-финал за Купата на България с Лудогорец в Разград, за да иска обяснение от главния съдия Александър Костадинов. Реферът изпрати Хубчев на трибуните, а наказанието на спеца изтече в реванша под Аязмото, завършил 1:1. Така наставникът ще може да води Берое още тази събота в гостуването на "Тича".

На клуба от Стара Загора е наложена и глоба от 2000 лева заради хвърлени предмети от трибуните по време на реванша с Лудогорец в неделя.

Решения на Дисциплинарната комисия:

* За нанесени обиди към длъжностно лице, на основание чл.34 ал.1, т.2, ДК наказва Петър Хубчев (ст. треньор на ПФК Берое) с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба в размер на 1000 лева.

* За хвърлени многобройни предмети, без последствие, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А – предложение 2, ДК налага на ПФК Берое имуществена санкция в размер на 2000 лева.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ