ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лявото крило Здравко Димитров ще продължи кариерата си в чужбина. Той разтрогна по взаимно съгласие договора си със Спартак (Варна), където играеше под наем от Левски. Това е важна крачка за предстоящ трансфер на футболиста.

Най-вероятно 24-годишният футболист с един мач за националния отбор ще премине в турския Сакаряспор. Информацията за подобен развой се появи в югоизточната ни съседка през миналата седмица.

„Здравко Димитров получи шанс да продължи кариерата си в чужбина и ръководството на Спартак реши да даде на състезателя възможност да продължи своето развитие“, обяви Спартак (Варна) на официалния си сайт.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

През есенния дял на първенството Димитров взе участие в 11 срещи от първенството и две за купата на страната, в които реализира две попадения и направи четири асистенции.

Както е известно, фланговият футболист отпадна от плановете на Станимир Стоилов в Левски заради нарушения на вътрешния правилник. Мъри беше категоричен, че Димитров няма бъдеще в отбора, докато той е треньор на „сините“. Затова и крилото беше пратен под наем в Спартак (Варна). Сега може в касата на „Герена“ дори да влязат свежи финанси от трансфер на Здравко в Турция.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК