Напрежение между футболистите на Пирин и изпълнителния директор Таско Тасков е причината за входираната оставка на клубния шеф, пише "Мач Телеграф". Играчите дори написали декларация до собственика Пол Белогур, в която се оплакали от бившия рефер. Те изразили недоволство от действията на Тасков и настоявали ръководството да преразгледа работата му.

Именно това е в основата на назначаването на Светослав Дяков за спортно-технически директор, а Тасков да бъде върнат на предишната си позиция на маркетингов директор. По този начин той нямало да има контакт с отбора, но това не му се харесало и той подал оставка.

Временно на неговата позиция е назначен административният директор Велислав Елезов, който ще съвместява двете длъжности. 

"Получих пълномощно да изпълнявам функциите на изпълнителен директор на Пирин. На този етап не се знае дали ще продължа за постоянно да бъда на този пост", заяви Елезов, според когото е имало разговори между играчите и Таско Тасков, но е пресилено да се говори за открит конфликт.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022