Изненадващо скъпи билети ще плащат феновете, които искат да посетят двубоя от първи кръг на efbet Лига между ЦСКА 1948 и ЦСКА, който ще се играе в петък. Пропуските за двубоя, който ще се състои на 7 август от 20:00 часа на Националния стадион, са на цени между 30 и 40 лева. Тимът от "Българска армия" скочи на ръководството на новака в елита за цените на пропуските.

Ето какво пише на сайта на ЦСКА без редакторска намеса:
"Билетите за мача, с който ще се открие новото футболно първенство между отборите на ЦСКА и футболен клуб Централен спортен клуб на армията 1948 ще бъдат пуснати в продажба тази вечер след 19:00 часа в мрежата на Eventim, а утре след 10:30 часа и във фен магазина на стадион "Българска армия". 

Цените на билетите са както следва:

Сектор "В" - 40 лева.

Сектор "Г" - 30 лева.

Червените фенове ще бъдат настанени в секторите "В" и "Г", а тези на домакините (доколкото ги има) - в сектор "А". 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Ръководството на абсолютния дебютант в елита реши умишлено да постави нереално високи цени на билетите за дебютния си двубой в Първа лига.

Интересно е дали и за следващите мачове на наскоро създадения отбор ценните хартийки за домакинските им срещи ще са чак толкова ценни или "многобройните" им привърженици ще могат да се насладят техните изяви на значително по-нормални цени от сегашните?!?

В петък (7 август) точно  в 19:00 часа в сектор "Г" ще бъдат отворени входове 19 и 20, а в сектор "В" - 13 и 14.

ВАЖНО: Поради извънредната епидемична обстановка в страната на стадиона ще бъдат допуснати само по 1000  привърженици в сектор."