Арда (Кърджали) победи с 4:1 Созопол в контролна среща, играна на стадион "Арена Арда", използвайки почивката на първенството заради мачовете на националните отбори. Срещата започна с опасно положение за домакините, но бранител на гостите изби удара на Тонислав Йорданов. В 17-ата минута Ферадов откри резултата за Созопол. 
Треньорът на Арда Николай Киров не можеше да разчита на националите Спас Делев и Иван Караджов, както и на други играчи, на които им бе дал почивка. В 36-ата минута Лъчезар Котев подаде отлично в наказателното поле на Иван Тилев, който остана сам срещу стража на гостите и без проблем се разписа за 1:1. Две минути по-късно Тонислав Йорданов получи топката на границата на наказателното поле и без да се бави я прати неспасяемо в горния ляв ъгъл на вратата - 2:1. 

В 43-ата минута Тилев от непосредствена близост нацели напречната греда, а в ответната негова самостоятелна атака излъга няколко играчи на Созопол, след което подаде на Коконов и той покачи на 3:1. 

След почивката отново избраниците на Киров доминираха, но пропуснаха няколко положения. Крайното 4:1 оформи Деян Лозев в 88-ата минута. 

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството