Босът на Хебър (Пазарджик) Иван Папазов коментира намеренията на италианците от Царско село да влязат в клуба, който завърши втори във Втора лига и от през новия сезон ще играе в родния футболен елит.

"Как си представяте да се съглася един италиански катун с някакви гастрольори и трубадури да изместят нашите футболисти и треньорът Николай Митов от Хебър и да си присвоят  наготово и за себе си този изстрадан успех на отбора", коментира пред "Марица" Иван Папазов.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Всичко относно италианците ще си остане в сферата на научната фантастика. Имах среща с нашия кмет Тодор Попов и искам да успокоя футболисти и треньори, че бюджетът на Хебър в елита е гарантиран. Николай Митов е нашият треньор и има пълен картбланш", добави шефът на Хебър. 

"Правим всичко това за хората в Пазарджик и би било напълно безсмислено да домакинстваме в други градове. Пред нас стоят доста амбициозни цели - за много кратко време трябва да изпълним предписанията на БФС относно стадион "Георги Бенковски", така че да играем у дома още от началото на новия шампионат. Това е огромно предизвикателство с оглед на малкото време, което имаме до старта на първенството", обясни още Иван Папазов.