ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Президентът на третодивизионния Гигант (Съединение) Добри Козарев отправи призив към футболната общественост след трагедията в семейството на eдин от играчите на клуба - Здравко Жилов. Както вече стана ясно, при пожар в Германия той загуби едни от най-близките си хора - брат си, неговата съпруга и двете им деца.

Трагедията за семейството е огромна, а сега те се нуждаят от сума в размер на 18 000 евро, за да транспортират телата им до България.

Появи се ВИДЕО от ада, причинил смъртта на малки българчета и родителите им

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Призивът на Добри Козарев, публикуван в официалния сайт на Гигант:

"Първо искам да изкажа съболезнования на семейството на Здравко Жилов. Всички сме съкрушени. Дори не мога да си представя размерите на подобна трагедия. Със сигурност в такива моменти всичко остава на заден план, но ние, неговите близки и приятели ще се опитаме да помогнем по всякакъв начин.

Предстоящият мач със Созопол в събота в Съединение ще бъде благотворителен с цел събиране на средства в помощ на семейството на Здравко и семейството му. Ще има поставени дарителски кутии, в които всеки желаещ може да помогне. Освен това поставяме и вход за двубоя в размер на 10 лева, като събраните средства също ще отидат в полза на семейството на нашия футболист.

Ние сме един отбор и трябва да си помагаме в тези моменти. Благодаря на всички колеги, футболни клубове и всички хора, които споделят мъката и се опитват да помогнат на Здравко Жилов и неговото семейство.

Бъди силен, Здравко…".