ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Ръководството на Ботев (Пловдив) е наело охрана на футболистите и спортно-техническия щаб. Това разкри тийм мениджърът на "канарчетата" Филип Филипов.

"Клубът направи крачка напред за сигурността на играчите. Много водещи европейски отбори, както и Лудогорец в България, имат такава организация. Отскоро и ние направихме тази крачка напред. Клубът имаше нужда от това нещо. Футболистите и отборът се чувстват много по-сигурни и защитени. Те са изключително големи професионалисти (б.р. - охранителите). Първият им мач беше срещу Левски. Момчетата дойдоха преди нас, посрещнаха ни в хотела, след това бяха при нас по време на мача. Следят постоянно ситуацията около отбора и това, което се случва отстрани, което ние няма как да видим", разказа Филипов пред клубната телевизия на Ботев. 

 WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Тимът намира верния ритъм. Отборът в момента е във възход. И всичко това се дължи както на играчите, така и на треньорското ръководство. Трябва да продължаваме да надграждаме. В момента в съблекалнята има много добър колектив и оттам тръгва всичко. Ако всеки гледа в различна посока, няма как отборът да върви напред. Душан Керкез намери точния баланс и резултатите идват", каза още 35-годишният бивш защитник.

Ботев (Пловдив) вчера спечели с 3:1 домакинството на Пирин (Благоевград) от 18-ия кръг и се изкачи на деветото място с 23 точки.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!