ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

20-годишният централен защитник Лазар Боянов е четвъртото зимно попълнение на Пирин (Благовград). Бранителят, който е викан и в младежкия национален отбор на България, подписа договор за две години и половина, след като премина успешно пробен период.

Боянов е роден в Банско и е юноша на Пирин (Благоевград) и Славия.

В кариерата си до момента той е играл в Португалия, като първо е част от младежката формация на Насионал (Мадейра), а след това се състезава за Маринензе и Есперанса Лагош, чийто екип носи за последно преди да премине в нашия отбор.

Както е известно, Насионал е един от трите юношески отбори на суперзвездата Кристиано Роналдо, който след Мадейра преминава в Спортинг (Лисабон).

 Топ Коефициенти за Спортни Залози!

"Пожелаваме на Лазар много здраве, успехи и незабравими емоции с пиринската фланелка!", обърнаха се от Пирин към Боянов.  

В същото време "орлетата" се разделиха с Мартин Бачев. Защитникът си тръгва от клуба по собствено желание. 

"Пирин благодари на Бачев и му пожелава много успехи в професионалната му кариера занапред", добавиха от клуба от Благоевград.

В четвъртък Пирин официално представи новия си треньор - украинецът Олександър Бабич, който досега води варненския Фратрия в Североизточната трета лига. 

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024