ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Голмайсторът на Ботев (Пловдив) и Еfbet Лига Антоан Бароан също е в плановете на Динамо (Букурещ), твърди "Диги Спорт". Както е известно, румънският гранд е много близо до привличането на бившия футболист на Левски Георги Миланов като свободен агент.

Динамо е чак на предпоследното 15-о място в Суперлигата и иска да подсили атаката си. 23-годишният Бароан е желан от треньора на тима от Букурещ Желко Копич, който познава отлично качествата му от съвместната им работа при "канарчетата" през 2022 г. Френският нападател имаше проблеми с дисциплината и беше пред изгонване от Ботев, когато треньор беше Азрудин Валентич. При Копич обаче той заигра добре и стана голмайстор на тима. Хърватският специалист се надява да го вземе под крилото си и в Динамо.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Цената на Бароан в "Transfermarkt" e 1,6 милиона еврo, но "червените" кучета ще опитат да го привлекат срещу по-ниска сума. Ботев обаче със сигурност би се разделил с него срещу малко повече от 1 млн. евро. Интерес към Бароан има от редица чуждестранни клубове. 

Преди часове Ботев официално обяви привличането на другия голмайстор на Efbet Лига Георги Николов от Хебър. Трансферът на младежкия ни национал е ясен знак, че "жълто-черните" ще продадат Бароан тази зима.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!