Галин Иванов говори пред медиите в началото на лагера на националния отбор преди европейските квалификации с Черна гора и Англия. Селекцията на Красимир Балъков гостува в Подгорица в петък от 21:45 часа, а домакинството на "трите лъва" е в понеделник на "Васил Левски" (също от 21:45 часа). 

"Защо да съм нервен? Трябва да сме спокойни всички, имаме мач, което е най-хубавото. Надявам се да победим. Надявам се да се отпуснем и да се насладим на играта", каза асът на Славия. 

"Цената е всеки мач да изглеждаме по-добре, да успяваме да изпълним тактическите указания на старши треньора, да израстваме повече", коментира Галин Иванов.

"Нека мислим първо за Черна гора, след това за Англия. Чака ни тежък мач в петък", продължи халфът. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Малка държава сме и трябва да се подкрепяме, за да продължим нагоре. Със сигурност феновете са разочаровани, но ние, футболистите, сме най-разочаровани. Ще върнем хората с добра игра и с раздаване на терена до последния съдийски сигнал", каза Галин Иванов. 

"Хората са станали доста злобни, донякъде е разбираемо. Трябва да се държим и да се подкрепяме. Не съм чувал сърбин да каже лошо за друг сърбин. Поне малко трябва да вземем от тях", завърши опитният халф. 

Нашата квалификационна група за Евро 2020