Крилото на италианския елитен СПАЛ Марко Янкович обясни пред медиите в Черна гора, че всички в националния отбор са амбицирани да съберат колкото се може повече точки до края на евроквалификациите. В петък черногорците приемат България в мач от група "А" в Подгорица - от 21:45 часа.

"Ясно е, че мотивация не може и не трябва да ни липсва, когато се играе за националния отбор. Важно е да се знае, че с добра игра може да се постигне добър резултат. Срещу България трябва да дадем максимума от себе си и да направим всичко, което е по силите ни, за да стигнем до три точки. Никой от нас не играе за националния отбор или за клуба си, без да дава на 100 процента", каза Янкович.

Той се върна към първия мач между България и Черна гора, който завърши 1:1 в София. "Победихме българите в София, но в края на мача се отсъди несъществуваща дузпа за тях и победата ни беше отнета. Имаме нов селекционер Фарук Хаджибегич. Запознати сме с неговите изисквания и вярвам, че ще можем да спечелим", казва още Янкович.

Нашата квалификационна група за Евро 2020