Асът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев е отказал трансфер в Трабзонспор. Двата клуба почти бяха договорили сделката за халфа, но той не се е съгласил да премине в редиците на турския гранд, информира "Меридиан Мач". Причината - Неделев не искал да живее и играе в Турция. 

27-годишният национал обяснил, че е готов на трансфер в чужбина, който да стабилизира финансовото състояние на Ботев, но само ако новият му клуб е от град и държава, които харесва.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Припомняме, че БЛИЦ разкри още в началото на юни за офертата на Трабзонспор. В Турция брояха трансфера на Неделев в този клуб за почти сигурен, като твърдяха, че в касата на Ботев ще влязат 1,5 милиона евро. Говореше се, че ако приеме офертата на турския гранд, той ще получава поне пет пъти по-голяма заплата от тази, която взима при "жълто-черните".

"Има оферта от Трабзон, ако ни устройва, нищо чудно да се стигне до трансфер. Мисля, че съм готов. Отново е време да изляза в чужбина", коментира преди около седмица самият Неделев, но в петък стана ясно, че е променил мнението си и не иска в Турция.