ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Наско Сираков обясни проблемите на “Левски” след поредния слаб мач. “Сините” загубиха от Локомотив Пловдив с 1:2. По-рано през деня Сираков каза, че е убеден, че след 100 дни този отбор ще бъде променен.

“Получихме два гола от две ситуации в моменти, в които контролихаме мача. След това 30 минути не можем да познаем футболистите. Все едно излизат за първи път на стадиона. Биеш 15-20 корнера и не постигаш нищо. На този отбор най-големият проблем е психиката. Единствено може да се излезе от тази ситуация с много работа. Футболистите изпитват страх да играят на собствения си стадион и собствената си публика. Защо?! Заради това, което се случи в последните два месеца. Всичко се лекува с работа и тренировки, а и с победи”, заяви Наско Сираков.

“На нашата публика мисля, че й дойде прексалено много. И съм напълно съгласен с нея. Това са футболистите, с които разполага “Левски”. При всички положения ще вземем две-три нови попълнения, но ако тези футболисти не излязат и не започнат да играят, както могат, защото аз не мога да ги позная, колкото и да докараме, няма да има сериозен резултат”, допълни силният човек на “Герена”.

“Бездушно не, но за мен всичко идва от психиката. Те сами са се докарали до това състояние, много трудно някой би ги изкарал от това положение, ако те сами не си помогнат. Убеден съм, че нещата ще се подобрят”, завърши Сираков./БЛИЦ

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ