ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Новият треньор на “Левски” Славиша Йоканович даде дълга пресконференция след загубата с 1:2 от Локомотив Пловдив в дебютния си мач.

“Ако Наско ми е дал 100 дни, не вярвам феновете да ми дадат 100 дни. Имаме проблем с времето. Във футбола трябва време. Аз дойдох в тази ситуация, за да работя. Наясно съм, че това, което направихме днес, не е на нивото на реномето на “Левски”. Аз се надявам до 10 дни да играем по-добър футбол. Ако не успеем за 100 дни, аз не съм за това място, което заемем в момента. Не ми се е случвало да бъда на последно място. Случвало ми се е на два пъти да бъда на второ място и в два пъти бях уволняван”, заяви Славиша Йоканович.

“Видях, че публиката беше търпелива най-вече към треньора. Разбира се, чух, когато викаха всички вън. Сега всичко е в моите ръце, на помощниците и на играчите, за да предотвратим всичко това и да не допуснем публиката да става все по малко и малко и накрая да вика всички да напуснем клуба. Цял живот съм във футбола и много добре знам какво ще се случи, ако не подобрим играта и резултата”, каза още сръбският треньор.

“Искам да благодаря на публиката, която дойде днес на мача и се опита да ни помогне, но за съжаление и тя не успя. Аз работя по начина, по който смятам, че трябва да се работи. Мисля, че моите играчи достатъчно са нападани, за да ги нападам и аз. Няма проблем да кажа на всеки в лицето какво мисля. При всички положения има много какво да има кажа след този мач. С тази игра не може да постигнем тези амбиции. Това е много ясно. Левски не може да изглежда по този начин, или аз нещо съм се заблудил?! Когато дойдох, ми бяха представени амбициите на “Левски”, аз приех тези амбиции. Надявам се клубът да застане зад мен, публиката да е до мен и с много работа да поправим всичко. Моята мечта е да играем футбол пред пълен стадион и се надявам публиката да го направи. А дали тя ще ни подкрепя, или ще бъде против нас, зависи само от това, което представим ние. Днес не показахме кой знае какво, но изненадващо публиката ни подкрепи”, коментира още Йоканович.

“Аз трябва да застана зад моите играчи, защото и на тях не им е лесно, да ги обвиняват отвсякъде. Поемам вината върху себе си, макар че е малко рано за мен. Ако не успеем много бързо да променим това, ще получа и аз удари по гърба. Очевидно е, че правим грешки, но искам да припомня, че този отбор беше на 10 минути от титлата на България. Не мисля, че този отбор няма качество, но ни трябват попълнения. Всички заедно ще се опитаме да бутнем този отбор към амбициите, които има”, завърши Йоканович.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ