Легендарният нападател на “Левски” Наско Сираков отвърна на нападките на Тодор Батков. Босът на “сините” късно вчера обвини бившия футболист за част от провалите на клуба, визирайки мачовете с Тампере и загубената титла с 16 точки изоставане от ЦСКА. Сираков по-рано през деня не пожела да коментира пред БЛИЦ атаките на Батков, понеже бил в отпуска. Наско обаче използва за пореден път профила си в социалната мрежа “Фейсбук” и продължи на стреля словесно по "синия" бос чрез интернет-пространството.

“Явно паметта на Преследвача на американски шпиони по полетата е къса. “Левски” не е имал две успешни участия в Европа, а представяния, които и внуците на Тодор няма да видят!", пише Сираков във “Фейсбук”.

“Единственото не Европейско бяха изказванията на Орденоносеца за хомосексуалните наклонности на съдиите. Аз мога да обяснявам какво имам предвид на някой, който има понятие от футбол. Що се касае за неговите "титли" като президент - и Томас Лафчис, и Майкъл Чорни и Владимир Грашнов, са по успешни президенти, имайки предвид в процентно отношение срока, в който са управлявали. А за неговото "вицепрезидентство" по времето на Чорни - да му припомня, че не беше допускан до какъвто и да е футболен въпрос, а и до много нефутболни. Така че, Тодоре, мълчи и не разсмивай хората в България!", завършва Наско./БЛИЦ