Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков обяви сензационна новина. Легендарният голмайстор съобщи на пресконференцията за кампанията „Левски е вечен“, че генералният спонсор на клуба PlamsBet, се отказва от правото си да поставя своето лого върху екипите на тима. Вместо това ще седи логото на стартиралата днес кампания „Левски е вечен”. Все още не е ясно за какъв период от време ще се случи това.

„С привържениците на Левски сме провели десетки разговори и сме говорили за бъдещето на клуба, за сдружението. Най-важното обаче е възраждането на нашия клуб. Искаме Левски да е такъв, какъвто го познават привърженици”, сподели Сираков.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

"Сега с Мъри Стоилов, които е повече от треньор на Левски, имаме шанс, който не искаме да пропускаме. Искаме да направим с феновете първата стъпка към възраждането на клуба. Левски има своите проблеми, но няма как да изчезне. Левски е вечен! Това е и името на кампанията. Наричат ме мажоритарен собственик, но още преди година и половина заявих, че аз съм пазител на тези акции, а мажоритарен собственик с моето идване в Левски, станаха всички привържениците на този клуб. Аз не съм вечен, Левски е вечен. Моята задача е да намеря друг пазител и друг преносител на тези акции. Няма по добър пазител от огромната маса привържениците на този клуб", продължи легендата на „сините“.

"Разбира се, тук не става въпрос за цифри, не става въпрос за пари. Колкото повече от нашите привърженици повярват в това сдружение, това е най-добре за клуба. Ако не мога да убедя феновете в това, значи съм се провалил в най-важната мисия в живота си. На никой от нашите фенове не трябва да му минава през ума, че шепа хора искат да придобият акциите. Затова искаме да има повече представителност, когато се стигне до създаването на сдружението. Първият член на това сдружение ще бъда аз, мисля, че съм си го заслужил. Съпругата ми и дъщерите ми също ще станат, както и внуците ми", каза още Сираков.

 „Всички знаем, че основният капитал на Левски винаги са били привържениците. През годините тези хора са показали, че помагат и се надявам, че ще продължат да го правят. Всички трябва да направим така, че да издигаме Левски на висота. Да станем основен спонсор на Левски. Вярвам, че заедно - привърженици, ръководители, треньори и футболисти можем да върнем Левски там, където трябва да бъде", заяви треньорът Станимир Стоилов.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022