Топреферът на България през последните 2 години Станислав Тодоров си навлече сериозни врагове след рамото, което удари на Лудогорец срещу Локомотив (София). Съдията от Шумен помогна на комшиите си от Разград, оставяйки "железничарите" с 10 човека още в 24-ата минута, когато вдигна директен червен картон на капитана им Кристиян Добрев. Още след загубата с 0:1 от лагера на Локомотив нададоха вой срещу Тодоров, който въпреки скандалите на двубоя в Своге получи още по-тежък наряд - в сряда ще ръководи решителната битка Литекс - "Левски" за Купата. "Оранжевите" и "сините" за момента кротуват и не атакуват съдията за разлика от "железничарите", които настръхнаха срещу него. Изпълнителният директор на клуба от "Надежда" Георги Марков за пореден път атакува рефера, въпреки глобата от 5000 лева, която Дисциплинарната комисия му наложи.

"Този не искаме повече да ни свири. Категорични сме в решението си и настояваме пред Съдийската комисия никога вече да не ни го изпраща. Нито за домакински мачове, нито за гостувания. Цялата тройка начело със Станислав Тодоров не е желана на срещи на Локомотив", обяви Марков.

"Много ни ощети, не само с изгонването на Кристиян Добрев, което не беше за директен червен картон. В 50-ата минута фаул срещу Антонио Павлов, той не го дава. Маркиньос беше туширан на 2 метра от него, а той не може да вземе решение. Не го вижда ли, не знам. Явно този съдия не гледа мачове, а уж ходи в Шампионска лига", продължи в ефира на "Канал 3" бившият защитник.

"Никола Джугански да направи забележки на съдиите и да им заповяда да свирят нормално. Да свирят това, което виждат. Нямам обяснение защо този съдия ръководи мача ни по този начин. Разбирам да е сгреши един път, а той сгреши 4-5 пъти и все в наш ущърб. След като е най-добрият съдия няма право да подминава подобни ситуации с лека ръка", добави Георги Марков.

"Нямаме съмнения в Калин Людмилов. Може би трябва да се дава път на младите момчета като него", каза шефът при "железничарите" по повод наряда на Людмилов за реванша с ЦСКА в сряда.

Марков също така съобщи за интересна ситуация, разиграла се преди вчерашния мач с Лудогорец. "В един часа съдиите идват и започнаха да мерят стадиона, а той има лиценз. Те обаче взеха да измерват и да казват с колко метра теренът не отговарял на изискванията. Това не е нормално, не знам защо го направиха", разказа Марков.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ