Пълно възстановяване на Дарин Тодоров прогнозираха лекарите в Германия, където юношата на Левски вече няколко месеца е на лечение. Майката на бившия нападател на Спартак (Варна), Шумен и Несебър - Даниела, още не може да повярва на думите, казани й от медиците в специализираната клиника в Магдебург. 

"Повече от 7 години чаках да чуя точно това - че Дарин отново ще се върне към нормалния начин на живот. За първи път докторите ми казаха, че се очаква пълното му възстановяване. Мозъкът му е чист, показаха последните прегледи", сподели развълнувано пред БЛИЦ СПОРТ майката на Дарин, която е много благодарна на всички, които помагат на семейството им. 

Тя съобщи още, че отскоро Тодоров напълно сам се качва и слиза от колата. "Нещата се случват много бавно, но важното е, че се случват", добави Даниела.

Припомняме, че на 17 януари 2010 година Дарин като по чудо оцелява в тежка катастрофа. Юношата на Левски претърпява пътен инцидент по маршрута от родния му Шумен към Каварна, където трябваше да продължи футболната му кариера. Впоследствие Тодоров прекарва 370 дни в будна кома, а битката за връщането му към нормалния начин на живот продължава и днес. Средствата за лечението в специализираната клиника в Магдебург обаче не достигат. Дарко се нуждае от още помощ, а всеки желаещ може да му подаде ръка:

Страницата на Дарко във "Фейсбук" ТУК!

Дарителската сметка на Дарин Тодоров:
Титуляр: Дарин Валериев Тодоров
УниКредит Булбанк
IBAN в лева - BG31UNCR70001519456109 - BIC: UNCRBGSF
IBAN в евро - BG74UNCR70001519456111 - BIC: UNCRBGSF
PayPal: [email protected]