Изпълнителният директор на Левски Павел Колев съобщи, че в момента има конкретна оферта за играч на тима. Много отбори в Европа са запознати с качествата на футболистите на „сините“ и имат интерес. Той призна, че целта е редуциране на бюджета с 300% в сравнение с това, което е била в началото на годината. Натрупаните задължение в последните пет месеца са в размер на 4-5 милиона лева.

„90% от информациите за продажби за спекулации. Имаме конкретна оферта за футболист в момента. Надявам се, че това ще доведе до продажба. Когато всички стъпки бъдат извървени, ще съобщим официално. Интерес към наши играчи има. Миналата седмица имаше едно събитие в света на трансферите. То бе изцяло дигитално. Над 500 клуба от цял свят бяха събрани на едно място. Разговаряха един с друг в рамките на 11 минути.

Говорих с 20 клуба тогава. Повечето от тях бяха подготвени с информации за наши играчи. Това не е изненада и е един от начините Левски да получи свежо финансиране. Ние имаме играчи, които предизвикват интерес и то сериозен. Въпрос е на обективни обстоятелства. В момента повечето клубове от Европа отчитат загуби. Другият сезон ще бъде тежък за всички. Нашите очаквания бяха консервативни, но смели и едва ли ще бъдат оправдани. Надяваме се с тези трансфери да покрием солидна сума от задълженията в последните 4-5 месеца.“