Родители на деца, трениращи в школата на ЦСКА, са недоволни от отношението както към тях, така и към техните наследници. Те упрекват Владимир Манчев, че иска нерегламентирани такси. Представителят на недоволните родители Васил Коцев пусна от страна на засегнатите обръщение до медиите.
 
Открито писмо до г-н Владимир Манчев
 
Господине,
ЦСКА не е събирателно дружество за родители спонсори на децата от ДЮШ, а е Футболен клуб. Ако искате да печелите повече пари, моля направете си отбор и вземайте децата на познатите ви, и на богатите. ЦСКА търси талантливи деца, за да гради отборите си, и да им дава път в футболния живот.

Пиша ви го като акционер от първото IPO, пиша като фен и пиша на Вас! Аз искам клубът, в който аз съм акционер, да дава път на децата със заложби, а не на мамините и татковите синчета, които имат пари. Моля ви да промените отношението си. Ако сте забравили, господата Томов и Тодоров се опитват да продадат акции, а вие спъвате процеса, като връщате малки деца с родители, които вярват в ЦСКА и можеха да си купят акции.

Въпрос: Как родителите на изгонените от вас деца ще си купят съответните ценни книжа? Ами няма как! Благодарим ти Владо, че мислиш за собствения си джоб!

С голямо неуважение: Васил Коцев