Изпълнителният директор на Левски Павел Колев иска да напусне клуба на 17 юли, пише „Меридиан Мач“. На тази дата ще се проведе общото събрание на акционерите на клуба, а именно тогава той планира да подаде оставката си.

Най-вероятно тежкото финансово положение на Левски, което ограничава максимално функциите на директора, е в основата на желанието му да си тръгне. Павел Колев е разкрил из кулоарите на „Герена“ решението си. Друг е въпросът дали в крайна сметка оставката ще бъде подадена и съответно – приета.

Както е известно, по време на кризата заради пандемията от коронавируса Колев обяви, че той, треньорският щаб, тогава воден от Петър Хубчев, и спортният директор Ивайло Петков ще подадат оставки след края на извънредното положение на 13 май.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Няколко дни по-късно изпълнителният директор обясни, че той и останалите шефове са се отказали от това си намерение. Към днешна дата от тези, които тогава искаха да напуснат, само той е на работа в Левски. Хубчев и Петков бяха освободени от новия собственик Наско Сираков.

Според запознати именно легендата на „сините“ ще опита да убеди Колев да остане на „Герена“, защото той е от малкото способни помогнат за излизането от тежката финансова криза.

Класирането в efbet Лига
efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020