„Очаквам да направим един добър мач, все пак това е приятелска среща преди важните квалификации през есента. Ще дадем всичко от себе се и се надявам да спечелим, макар че по-важното е да се подготвим за официалните двубои и най-вече за този с Италия”, коментира на път за Македония вратарят на националния ни отбор по футбол Николай Михайлов. Мачът е утре от 21,45 часа на стадион „Филип II" в Скопие.

„През следващите 2 седмици трябва да се подготвим максимално добре за гостуването ни на Италия на 6 септември. Ще започнат първенствата на всички, което ще ни помогне. Вече имаме избистрен стил, така че мачът с Македония ще бъде просто една тренировка за нас, да понатрупаме игрови минути”, добави Михайлов.
 
„Във Верона се чувствам добре. Тепърва трябва да се адаптирам към новия си отбор. Все пак аз съм само от 2-3 дни там. Предстои ми да уча език и да се опознавам с хората и съотборниците ми. Нямам много време за това, но ще направя всичко по силите си да успея по най-бързия начин”, завърши Николай Михайлов.