Треньорът на Черно море Никола Спасов коментира състоянието на нападателя Бакари, който получи тежка контузия по време на контролата с Локомотив (Горна Оряховица). Двубоят вчера на "Тича" беше прекратен в 33-ата минута след поредица груби нарушения, което предизвика феновете на „моряците” да нахлуят на терена и да бият футболисти на тима от "Б" група.
 
„За съжаление станаха много неща на тази контрола. Бакари получи тежка контузия, която беше случайна, а не толкова на интервенцията. За съжаление, много тежко го приехме всички, защото Бакари беше в отлична форма и го губим за дълго време. Все пак разчитам на някакво чудо след медицинските изследвания”, каза Спасов.
 
„По принцип се подготвяме изцяло във Варна. Селекцията е почти завършена, мисля, че не сме в най-добро състояние. Малко контроли изиграхме. Ако взимаме футболисти, ще вземем още един, но не е на всяка цена. При всички положения ще е защитник”, добави треньорът на носителя на Купата на България.
 
Черно море стартира сезона с участие във втория квалификационен кръг на Лига Европа на 16 юли със символично домакинство на Динамо (Минск) на "Лудогорец Арена" в Разград от 20:00 часа.

БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015