Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Николай Гигов е взел мерки след скандалния мач от Елитната юношеска група до 19 години между Локомотив (София) и Спортист (Своге), прекратен при резултат 4:3. Както е известно, в 89-ата минута три здрави момчета нахлуха на терена, биха съдия и треньора на “железничарите” Никола Димитров, след което реферът Адриян Петров беше принуден да прекрати двубоя. Секунди преди това арбитърът даде дузпа за Локомотив, която беше превърната в гол за 4:3, а това явно не облагодетелства лица, заложили на дадения мач. Девет футболисти от Локо (Сф) от отбора до 19 години вече са изгонени по подозрения за участие в “черно тото”.

"Започваме вътрешно разследване в клуба около този мач, защото случилото се е безобразие. На този етап отстранявам деветима от нашите футболисти. След като проведем вътрешното разследване, ще предложим събраните данни на прокуратурата. Същевременно ще предложа на БФС да бъде разформирована елитната юношеска група, тъй като има множество сигнали за подобни случаи в мачове от нея“, заяви за "Гонг" Николай Гигов.

БЛИЦ вече ви информира, че се обсъжда абсурдния вариант елитната юношеска група да бъде увеличена от 17 на 32 отбора.
Отново с оглед повече мачове и облагодетелстване на хора, свързани със залозите. Борислав Михайлов и част от футболните ръководители обаче едва ли ще позволят подобна промяна./БЛИЦ