Треньорът на Арда Николай Киров бе разочарован след загубата от Лудогорец с 0:1 в Разград, където играчите му допуснаха гол в последните секунди. Според него тимът му в никакъв случай не е бил надигран от шампионите и е заслужавал да вземе поне точка.

"Лошо е, че когато си равностоен, не можеш да вземеш нещо. Когато бъдеш надигран е по-лесно - признаваш превъзходството на противника, надиграл те е. Не мисля, че беше така в мача с Лудогорец. Заслужавахме точка, но дребни детайли ни попречиха. Лековат червен картон, който даде на съперника по-големи пространства. Това им позволи да ни преодолее по земя и да си изработи гола. Имахме добро ниво на желание и стараните. Имаше как и по-добре да завършим атаките, но лош сценарий за нас днес", коментира треньорът на гостите след мача.

"От мач на мач трябва да придобиваме самочувствие, тъй като играчите се представят добре на терена. След няколко дни имаме нов двубой и трябва да мислим за него. Лошото е, че имаме и наказан. Чака ни тежка седмица. Ако работим здраво обаче можем да постигнем успехи", добави Николай Киров.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството