Треньорът на “Левски” Николай Костов се нахвърли с бурни реплики към колегата си начело на Локомотив (Пловдив) Емил Велев след вчерашния мач за Купата на България. “Сините” отпаднаха на четвъртфиналите след 1:2 след продължения. И двамата наставници споделиха, че са си разменили реплики след края на двубоя, но не дадоха повече подробности. Част от телевизионните камери обаче уловиха словесното нападение на Костов, който за първи път, откакто пое “Левски”, си изпуска нервите и демонстрира по-агресивно поведение.

На прибиране към съблекалните наставникът изригна: “Ей, момче, ще ти разбия мозъка направо! Не ме гледай. Най-големият бабаит си ти.”

Емил Велев отрече да е дразнил скамейката на “Левски” по време на двубоя. “Той мислеше, че говоря на тяхната скамейка, а аз се бях обърнал към четвъртия съдия и го попитах защо дава още една минута продължение”, заяви Велев. Въпреки това от щаба на “сините” заявиха, че Кокала все пак не е без вина. Треньорът на Локомотив (Пловдив) казал към Костов: “Аз, когато бях шампион с “Левски”, ти не знаеше откъде се рита топката.” Служител на “смърфовете” едва удържа и буташе напред Велев, който беше готов да се обърне и да отвърне на думите на колегата си. “Емо, недей, ела тук”, опитваха да успокоят треньора./БЛИЦ

Видеото е на БиТиВи