Вратарят Николай Михайлов е пред завръщане в холандския Твенте. Това разкри самият футболист чрез един от профилите си в социалната мрежа. Както е известно, той напусна турския Мерсин, след като рядко намираше място в състава през последния сезон.

“Първо искам да благодаря на всички за положителните коментари и мили съобщения, които получих в социалната медия! Последните няколко месеца бяха трудни за мен да гледам клуб като Твенте в ниските нива на класирането.

Много слухове и негативни коментари се рaзпространиха относно заплатата, която съм искал. Факт е, че когато Твенте ме иска, няма да има финансови изисквания. Прекарах страхотно време там и все още тая голяма любов към клуба и имам приятели там.

Не сме постигнали официално споразумение, но ако клубът се нуждае от мен, ще бъда там, за да помогна да го върна там, където му е мястото", написа българският национал.

Михайлов стана шампион на Холандия с Твенте и игра в Шампионската лига. В момента бившият тим на Николай се намира на предпоследното 17-о място в Ередивизи с едва 13 точки.